MX3 MXQ Daljensko upravljanje mobitelom

Daljensko upravljanje uređajem putem pametnih telefona

Modeli uređaja MXIII i MXQ imaju intergrirane aplikacije za upravljanje pametnim telefonom. Sve što trebate imati je pametni telefon i aplikaciju za upravljanje instaliranu na samom mobitelu. Preuzmite sa Google Trgovine ili Apple Store-a aplikaciju Google TV Remote.

 

Nakon što ste instalirali aplikaciju na svoj pametni telefon trebate uključiti aplikaciju na samom uređaju. To radite na način da odete na PostavkeNapredno te prebacite opcije Remote Control Google TV Remote na ON.

Nakon toga otvarate Google TV Remote aplikaciju te bi ona nakon pokretanja trebala pronaći vaš uređaj. Na pametnom telefonu će vas pitati da li se želite povezati sa Android TV uređajem na što ćete vi potvrdno odgovoriti (Connect...). Kada se sinkronizacija uspostavi na ekranu od TV-a bi vam se trebao pojaviti KOD koji upišete u pametni telefon nakon čega bi trebali imati povezanost između dva uređaja.

Ukoliko vam se automatikom uređaji ne pronađu imate opciju ručnog dodavanja uređaja na samom pametnom telefonu. Add Google TV manually upišete IP adresu koja vam piše pod Postavke – Napredno sa desne strane od opcije Remote Control 

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook