Sport

SPORTSKI PRIJENOSI

Pratite najnovija sportska događanja preko Infinity XBMC uređaja bez ikakve TV preplate ili televizijskog signala.

Uređaj je opremljen sa najnovijim aplikacijama koje direkno preuzimaju prijenose UŽIVO te vam omogućuje praćenje sportskih događanja na vašim TV prijemnicima.

Od potrebne opreme sve što trebate imati je televizor i pristup internetu uređaj na sebi sadrži sve potrebne aplikacije sa kojima imate pristup najnovijim sadržajima.

Kako stvar funkcionira?

Uređaj spojite na TV, priključite se na internet preko bežične veze (wirelessa) ili mrežnim kabelom otvorite jednu od aplikacija za prijenose uživo odaberete sportsko događanje koje želite popratiti (utakmicu, emisiju, snimku...) i uživate u prijenosu.

Preko aplikacije se spajate direkno na servere sa kojih pratite uživo direktan prijenos sa najpoznatijih programa (Eurosport, Skysports, ESPN...). Osim prijenosa uživo svi događaji se pohranjuju na servere te ih možete naknadno pogledati.  Odaberite jednu od utakmica lige prvaka uživo a ostale pogledajte naknadno na snimkama.

Zaboravite na mjesečne preplate, razne sportske pakete, programe koje u večini slučajeva ni ne pratite. Ovim načinom dolazite direkno do sadržaja koji vas zanima bez ikakvih skrivenih troškova, kupite uređaj i uživajte u brojnoj ponudi sportskih događanja.

Pratite nogometne utakmice lige prvaka, kupa UEFA, kvalifikacijske utakmice reprezentacija, svjetska/europska prvenstva UŽIVO ili naknadno sa snimke.

Osim nogometa pratite razne druge sportove poput košarke, hokeja, rukometa i raznih drugih događanja koje vjerojatno ne bi mogli pratiti standarnim  načinima TV prijenosa.

Otkrijte novo doba televizije
Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook